Малвина Козвик

Description:

Малвина е наближаваща 30-те неомъжена дъщеря на Граф Козвик от Севера. Набита и здравичка, с белези от дребна шарка по лицето си тя е симпатична, но не и красива. Винаги е била умно дете, когато пораснала започнала да се интересува от религия и отишла на поклонение за да благодари на боговете, че я спасили от болестта. В момента спазва свещени ритуали и държи на тях.

Bio:

Играчите се запознаха с нея, когато тя дойде, придружена от четирима рицаря – сър Амадей, сър Кибор, сър Лукас и сър Ярек, в каретата си на северната граница на Източни дълбини. Те я ескортираха до замъка на графинята, като по пътя се отбиха на празника по случай лятното слънцестоене при Черните менхири.

Там стана ясно, че Принцът на Реката иска от Малвина тя да прекара една нощ с него за да я пусне той да пресече, тя и хората й, безопасно реката. Играчите изпратиха друга, която да се представи за нея и гамбитът им успя.

Закараха я безпрепятствено до замъка на графиня Ингвилд, където тя прекара седмица и продължи по пътя си.

По-късно пристигна писмо от чичо й – граф Козвик от Юга, че тя не е пристигнала при него. Играчите тръгнаха да я търсят по пътя и намериха трупа й, заедно с труповете на четиримата рицари на един хълм в гората зад ябълкова градина.

Тялото й беше балсамирано от Синдри, по-късно местпроизшествието беше показано на рицари на граф Козвик, които взеха тялото й и го ескортираха в замъка на чичо й. Оттам се очаква да поеме на дългия път към семейната гробница на север.

Малвина Козвик

Serving the Countess gnikolaev612